Festivalul"Colinde si Ingerei"

Festivalul"Colinde si Ingerei" PDF Print E-mail

 

CONSILIUL LOCAL TOPOLOVENI

GRADINITA “LUMEA COPIILOR” TOPOLOVENI

CASA DE CULTURA “PR. ION IONESCU” TOPOLOVENI

FESTIVALUL – CONCURS

DATINI SI OBICEIURI DE IARNA

COLINDE SI INGEREI

EDITIA a II-a

ORGANIZATORI : Consiliul local Topoloveni , Gradinita cu program normal “Lumea Copiilor” Topoloveni , Casa de Cultura “Pr. Ion Ionescu Topoloveni.

LOC DE DESFASURARE : Casa de Cultura “Pr. Ion Ionescu” Topoloveni.

DATA : 17 decembrie 2010, ora 10.00

SCOPUL CONCURSULUI : in dorinta de a continua si stimula o activitate culturala de traditie, institutiile de mai sus organizeaza in data de 17 decembrie 2010, ora 10.00, Festivalul-concurs DATINI si OBICEIURI de IARNA “COLINDE SI INGEREI”, cu scopul de a redescoperi, revitaliza si valorifica traditiile, obiceiurile si datinile specifice sarbatorilor de iarna, stimularea si dezvoltarea aptitudinilor copiilor prescolari si a creativitatii cadrelor didactice.

JURIUL va fi alcatuit din reprezentanti ai institutiilor organizatoare.

PREMII SI DISTINCTII : toti participantii vor primi diplome de participare, pe grup sau individual, iar celor cu o interpretare de exceptie li se vor inmana urmatoarele premii :

Premiul I

Premiul II

Premiul III

Mentiune

la urmatoarele categorii :

Colinde de fereastra

Plugusor

Stea

Capra

Ursul

Sorcova

Teatru popular cu tematica religioasa( irozii) sau laica ( jienii, iordanitorii).

JURIUL isi rezerva dreptul de a nu acorda toate premiile sau de a le redistribui in functie de valoarea grupurilor participante.

INSCRIEREA la concurs se va face pana la data de 14 decembrie 2010, pe adresa GRADINITA cu PROGRAM NORMAL “LUMEA COPIILOR” TOPOLOVENI, localitatea Topoloveni, Calea Bucuresti , nr. 74, persoana de contact Elena Ciocan sau la e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it si This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , pe baza unei fise completate dupa modelul anexat